Recensies

Wat een gezellige boel daar bij De Bakkerij! We hebben als Golden Syrup genoten van de aardige mensen in de bediening, de professionele geluidsman (Yannick) en een supergezellig publiek. Tot gauw!!
M. Meijers

Het gezelligste cafe van Zevenbergen!
E. Aertsen

Ook de wijn smaakt er prima! Gezellige bruine kroeg. Veel live entertainment, elke 3e zondag van de maand: de bakkerij rolt deur! Zondagmiddagtalkshow door Toine Rongen en Henk den Ridder.. altijd leuk!
I. Kleijn

Een erg leuk café om zo nu en dan na het fotograferen even een lekker glaasje bier te drinken, zo'n café kom je in "de grote stad" eigenlijk niet meer tegen.
R. Zweers

Uitstekende selectie (speciaal)bieren, ook van de kleinere brouwerijen, Mort Subite Witte Lambic vast op de tap, verder ook altijd wel iets bijzonders op de wisseltaps, meestal lekker herkenbare 90s muziek, vriendelijk personeel. Kortom: een fijn bruin dorpscafé.
J. van den Heuvel

High beer! Ik heb me laten verrassen door een echte bierkenner! Hij bracht me hele lekkere biertjes voorzien van heerlijke hapjes!
B. Maas

Geweldige avond gehad gisteren! Echte Brabantse gezelligheid bij jullie, en dat gecombineerd met een prachtig assortiment speciaalbieren, helemaal top!
E. Gertharl

Leuke bruine kroeg in het hart van Zevenbergen. Ze hebben een zeer ruime keuze in biertjes! Af en toe een live band maakt het plaatje compleet!
M. Ard

Woensdag hier geweest. Leuke kroeg! En de barman was top. Heb meteen een nieuw favoriete bier ontdekt. De Mort Subite Witte lambic
S. Diemeer